Daha uygun fiyatlara Amerika ve Kanada için gönderim meevcut

ikas eticaret
ikas eticaret

sirkan

Amazon Satıcısı
Aktiflik Süresi
1s 11dk
Arkadaşlar, senerldir amazon.com ve .ca yapmaktayım. Gönderim yaparken güzel fiyatlar alabilirim. Çalıştığım ve her açıdan memnun kaldığım depo hizmeti de mevcut. İhtiyacınız olduğunda fiyat alabilirim.
İyi çalışmalar.

Hocam direkt bir contact alabilir miyiz? Bazen FBA bazen FBM yapıyoruz ihtiyaca göre kullanırız. Sevgiler.

Arkadaşlar, senerldir amazon.com ve .ca yapmaktayım. Gönderim yaparken güzel fiyatlar alabilirim. Çalıştığım ve her açıdan memnun kaldığım depo hizmeti de mevcut. İhtiyacınız olduğunda fiyat alabilirim.
İyi çalışmalar.
Bu konuyla ilgileniyorum.

İyi çalışmalar.
Konudan biraz bagımsız amazon ca'da vergi işlerini nasıl hallediyorsunuz acaba

Çok pardon. Yollada olduğumdan cevap veremedim.
Öncelikle direkt numaralarını tabiki verebilirim fakat ihtiyaç olduğunuzda yazarsanız o an iletişime geçirelim yanlış anlaşılmasın. Zaten her halükarda sizinl iletişime geçilecek. Bu arkadaşlar asıl depo işi yapıyorlar. Uzun zamnadır onlarla çalışıyorum ve çok memnunum.
Kanada da vergi daha doğrusu gümrük kısmı çok sorunlu insanların ürünleri kalıyor veya büyük meblağlar ödüyorlar, bu arkadaşlar bu durumu çözmüş nadir arkadaşlardan.
Ben sıkıntı yaşamadan gümrüğü öedenmiş halde fiyat alıyorum ve sıkıntı olmuyor.

Çok pardon. Yollada olduğumdan cevap veremedim.
Öncelikle direkt numaralarını tabiki verebilirim fakat ihtiyaç olduğunuzda yazarsanız o an iletişime geçirelim yanlış anlaşılmasın. Zaten her halükarda sizinl iletişime geçilecek. Bu arkadaşlar asıl depo işi yapıyorlar. Uzun zamnadır onlarla çalışıyorum ve çok memnunum.
Kanada da vergi daha doğrusu gümrük kısmı çok sorunlu insanların ürünleri kalıyor veya büyük meblağlar ödüyorlar, bu arkadaşlar bu durumu çözmüş nadir arkadaşlardan.
Ben sıkıntı yaşamadan gümrüğü öedenmiş halde fiyat alıyorum ve sıkıntı olmuyor.
Hocam şu sıra shopify için ürün gönderme ve depolama teklifleri alıyoruz. Sizin tecrübe ettiğiniz kişilerle de görüşmek bizim için çok iyi olacaktır. Haber bekliyorum, sevgiler.

Selamlar; İngiltere için fulfilment hizmeti konusunda bir girişimimiz var. Sadece Amazon değil, Shopify- ETSY-WooCommerce entegrasyonlarımız mevcut. şuanda ingilterede en uygun fiyatı vererek başlıyoruz. Custom paket, bundle pairing gibi birçok ilave hizmet ekledik. İlgilenenler DMden ulaşabilir, saygılar

Konuyu görüntüleyenler

Geri