Ali Demirel
New member
-
-
- Konu Yazar
23 yaşındayım Denizlide yaşıyorum, babamın zamanında bana yaptığı destek sayesinde yaklaşık 3.5 senedir 2 farklı markam ile Amazonda Private Label iş modeliyle geçimimi sağlıyorum. Denizlide bulunan çokça şirkete Amazon ile yurtdışına açılmalarına ve markalaşmalarına yardımcı oldum ve olmaya devam ediyorum. Private Label uzmanıyım diyemem kendime çünkü içerisinde birden fazla alan barındıran geniş bir iş modeli bu, fakat muhasebe vb. şirket konuları harici diğer konularda herkese yardımcı olabilecek kadar bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Kendime en çok güvendiğim konu bu işin matematiği yani Pazar Analizi kısmı.
Sosyal mecralarda içerik üretmeyi pek becerebilen birisi değilim ciro paylaşmadan etkileşim alamıyorsunuz ve ciro paylaşmak benim kafamdaki meslek etiğine ters (opsiyonel). Bu forumu Birkan Abi (tanışmıyoruz ama abi diyesim geliyor) twitterde duyurduğunda çok mutlu oldum çünkü e-ticaret özelinde böyle bir forum eksikliğini çok yaşıyordum, kendisine teşekkür ederim. Elimden geldiğince aktif olacağım, umarım forumu güzel yerlere hep birlikte getiririz herkese hayırlı işler
Sosyal mecralarda içerik üretmeyi pek becerebilen birisi değilim ciro paylaşmadan etkileşim alamıyorsunuz ve ciro paylaşmak benim kafamdaki meslek etiğine ters (opsiyonel). Bu forumu Birkan Abi (tanışmıyoruz ama abi diyesim geliyor) twitterde duyurduğunda çok mutlu oldum çünkü e-ticaret özelinde böyle bir forum eksikliğini çok yaşıyordum, kendisine teşekkür ederim. Elimden geldiğince aktif olacağım, umarım forumu güzel yerlere hep birlikte getiririz herkese hayırlı işler