Merhaba Ben Eray USTA

ikas eticaret
ikas eticaret

erayusta 

New member
Aktiflik Süresi
16dk
Web sitesi
erayusta.com
2009'dan beri yazılım geliştirici olarak çalışıyorum. Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum ve 2011-2015 yılları arasında startup, e-ticaret ve haber sitesi altyapıları geliştirme projelerinde yer aldım. 2020-2022 yıllarında blockchain alanında çalışmış olsam da, 2015'ten bu yana kendi şirketimde e-ticaret altyapılarına destek veriyorum. Woocommerce, Shopify, Magento ve Opencart için özel geliştirmeler yapabiliyorum ama şu anda en çok Woocommerce ve Shopify üzerine yoğunlaşıyorum. Son bir yıl Almanya ve Amerika için çalıştıktan sonra, bu yıl Türkiye’den de iş almaya başladım ve irili ufaklı e-ticaret sitelerine hizmet veriyorum.

Diğer yandan 1 WooCommerce (TR), 1 Shopify (Global) ve Etsy ile eticaret denemeleri yapıyoruz ve deneyim kazanıyoruz.

Burada olduğum için mutluyum. Umarım güzel bir sinerji yakalanır.

Selamlar Eray, E-ticaret topluluğumuza hoşgeldin. Büyük çoğunluk E-ticaret yapan insanlar olduğu için sizin gibi teknik bilgi sahibi kişilerin katılımı çok değerli.

Burada yaptığımız paylaşımlar direkt olarak kişisel PR'ımız ve topluluğa katkı sağlasa da dolaylı olarak ülke ekonomisi ve geleceğimize de katkı sağlayacak.

Umarım Woo ve Shopify konusunda her türlü bilgilendirici içeriklerini okuyup, inceleyebiliriz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri