Trendyol Mağazanızı ÜCRETSİZ analiz ediyorum

ikas eticaret
ikas eticaret

muhammetbirbilen

Trendyol Satıcısı
Serhat Sönmez'in Amazon Handmade Eğitimi
Aktiflik Süresi
1s 39dk
Satışları artırmak için mağazanızı analiz edip öneriler veriyorum. 🚀

Yorumlarda mağaza linkinizi paylaşabilirsiniz. İlk yorum atan 20 kişi ile sınırlıdır.

Merhabalar, şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler.

İlgili link;

merhaba

Merhaba, Takip et, kupon kazan hep açık durmalı kesinlikle.

Mağaza tasarımını yapmanız gerekiyor trendyolda çoğu satıcının atladığı yer bence satış için çok önemli banner tasarımı, trendyolun hazır şablonları yetersiz kalıyor. Eğer imkanınız varsa banner için profesyonel destek almanızı öneririm. Canvadanda yapabilirsiniz.

Ürünlerinizin açıklamalarını inceledim hiçbirinde başlıktaki ürün adı yazmıyor kesinlikle ürün açıklamasında ürün adı geçmeli açıklamaları fazla gösterin chatgpt çok yardımcı olacaktır bu konuda. Ürünlerinizi kuponla destekleyin böyle ürün kartınız çok boş duruyor ve 2. ürüne %10 indirim vs eklemenizi öneriyorum indirim oranı size kalmış.

İlgili link;
Merhaba, Mağazanızda takip et kupon kazan açık ancak mağazanızdaki ürünlerde kuponlar yok. Her zaman kuponlarınız olsun. Müşterilerinize kuponları bolca dağıtın çekinmeyin. Gerekirse fiyat yükseltip o kuponları verin :)

Mağzanızın ana sayfası dizayn edilmeli profesyonel görünmesi şart ve al satcı değilsiniz kendi ürünleriniz çoğu banner tasarımlarına gerek var, ürün açıklamaları baştan yazılmalı uzun olmalı chatgptden yardım alabilirsiniz. Gerçekten chatgpt işe yarıyor.

Merhabalar, şimdiden teşekkürler.

Link:
Merhaba, Mağanızda takip et kupon kazan kesinlikle olmalı. Müşterilere kupon dağıtmaktan çekinmeyin ürünlerin kupona ihtiyacı var dolu dolu gözükmesi lazım ürün kartınızın ve 2. ürüne %x indirimlerle desteklemesi gerekiyor. Son diyeceğim ne kadar al satcı olsanız bile mağaza anasayfanızı dizayn etmeniz satışlarınıza olumlu yansıyacaktır. Banner tasarımları şart ama trendyol bannerini kullanmayın.

merhaba, şimdiden tşk

Merhaba, mağazayı takip et, kupon kazan var. bu kupon her zaman açık kalsın.

Mağazanız genel bakıldığında güzel gözüküyor ürün görsel boyutları tam trendyolun istediği gibi(1200x1800)

Mağazanıza bence trendyolun hazır şablon bannerlarını kullanmayın kendiniz tasarlayabilirsiniz canva üzerinde anasayfada ürünleri kategorize etmeniz gayet iyi durmuş.

Ürünleri flaş indirimlerle destekleyin. Satış gelmese bile ziyaretçi gelecektir. Algoritma sizi yukarı çıkaracaktır. Ürün açıklamaları güzel fiyati düşük ürünlerde 3 al 2 öde kampanyası kesinlikle eklenmelidir.

Merhaba, ilginize teşekkür ederiz şimdiden

iyi çalışmalar

Merhaba, ürünleriniz buyboxlı olduğu için ürünler kısmında yorum yapamayacağım ama genellikle saat satıyorsunuz göründüğü kadarıyla ve marka bi saat mağazanızı biraz daha mavi tonlarında tasarlamanıza öneririm yani kapak fotografınızı kurumsal hava verirseniz daha iyi olur sizler için ürünlere kupon dağıtılmış ve takip et kazan kuponu var çok iyi bir örnek

Merhaba, ilginize teşekkür ederiz şimdiden

iyi çalışmalar

Merhaba,

Mağaza adınız sadece RESMET şeklinde olmalıdır. Ürünlerinizde kupon yok ve 2. ürüne %x indirim kurgusu yok kesinlikle olmalıdır. Takip et kazan kuponu takipçi kazanmak istiyorsanız bu kupon sizlere 2x takipçi kazandırır bilginize. Ürün fotografları gayet iyi Açıklamalarıda keza. Mağazanızın ana sayfası baştan tasarlanmalı hazır tasarım kullanmak yerine kendiniz tasarlarsanız daha iyi olcaktır

Merhabalar, şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, Genel olarak al satcısınız buyboxlı ürünlere yorum yapamayacağım.

Takip et Kazan kuponu devamlı kalsın çok önemli

Kendi ürünlerinizi inceledim ürünlerinizde kupon ve sepette indirim yok size tavsiyem hem kupon hemde sepette indirim tanımlayın ve gece saatlerinde ürünlerinize reklam verin tbm düşük oluyor en düşük tbmden reklam verin ama önce ürünleri kendiniz alıp yorum yapmanız gerekiyor

Merhabalar, paylaşacağız bilgilere istinaden şimdiden teşekkür ederim.

Link:
Merhaba, mağazanızı inceledim ana sayfada banner tasarımı yapmanız gerekiyor hareketlilik olsun.

Ürün fotograflarınız gayet güzel dolu dolu ama ürünlerinizde kupon eksik kupon tanımlamanız gerekiyor ve sizlere reklam öneririm ürün reklamı tbm en düşük girin size getirisi olcaktır.

Konuyu görüntüleyenler

Geri